İstanbul Hurdacı Telefonu – Güncel Hurda Fiyatları – Adresten Hurda Alımı
7/24 Hurda Alımı
Nakit Hurda Alımı

Derince hurdacı hizmetinizdedir. Firmamız tarafından Kocaeli Derince ilçesinde tüm hurda çeşitleri satın alınmaktadır. Tüm hurda çeşitleri firmamız tarafından yüksek fiyattan satın alınmaktadır.

Derince Hurdacı

Derince, Türkiye’nin kuzeybatısında Marmara bölgesinde bulunan Kocaeli ilinin yaklaşık 134.000 nüfuslu bir ilçesidir. Derince’nin, il merkezine uzaklığı 13’km’dir.

Biz Demirkıran Metal Hurda firması olarak yıllardır,  canla başla hurdacılık sektöründe Kocaeli Derince de, Derince Hurda Firması arayışına bir son vermek amacı ile hurda alımlarınızı en yüksek fiyatlarla gerçekleştiriyoruz. Amacımız bu sektörde müşteri odaklı hizmet vermektir. Bizimle irtibata geçmeniz halinde en kısa sürede ekip arkadaşlarımız vereceğiniz adrese gelerek, her türlü hurdalarınızı sizleri yormadan araçlarımıza kadar taşımaktadırlar. Demirkıran Metal Hurda firması olarak, Derince’de Hurdacılık hizmetini bir de güvenilir firma, Demirkıran Metal Hurda farkı ile yaşamanızı tavsiye ederiz.

Demir hurdası, bakır hurdası, krom hurdası, çelik hurdası, nikel hurdası, antigron hurdası, kablo hurdası, tel hurdası, teneke hurdası, alüminyum kutu hurdası, profil hurdası, talaş hurdası, kızıl talaş hurdası, bakır talaş hurdası, alüminyum talaş hurdası, alüminyum levha hurdası, çubuk hurdası, kepçe hurdası, jeneratör hurdası, lama hurdası, çinko hurdası, kurşun hurdası, DKP hurdası, ekstra demir hurdası, tufal hurdası, fare yemez kablo hurdası, tava tencere hurdası, televizyon hurdası, beyaz eşya hurdası, sulu akü hurdası, kuru akü hurdası, bilgisayar hurdası, laptop hurdası, çelik kapı hurdası, inşaat hurdası, fabrika hurdası, kağıt hurdası, karton hurdası için Derince Hurdacı firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Derince Bakır Hurdası Alımı

Bakır hurdalarınızı satmak ya da bakır hurdası fiyatlarını öğrenmek için Derince Hurdacı firmamız ile iletişime geçebilir ve hurda bakır satışı gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere bir telefon kadar yakın olan Derince Hurdacısı firmamıza ulaşım sağlamak için web sitemizdeki numaramızı arayabilirsiniz. Soyma bakır hurdası, yanmış bakır hurdası, kırkambar hurdası, bakır kablo hurdası, vs. bakır hurdaları için Derince hurdacı firmamızı arayabilirsiniz. Derince bakır hurdası alan en yakın hurdacı firması olarak çalışıyoruz.

Derince Alüminyum Alan Hurdacı

Alüminyum satmak isteyip bizi aradığınızda adresinize gelerek alüminyum hurdalarınızı alıyoruz. Aldığımız tüm alüminyum hurdalarınızı hammaddeye çevirerek geri dönüşüme kazandırıyoruz. Alüminyum jant hurdası, alüminyum levha hurdası, folyo hurdası, alüminyum boru hurdası, teneke hurdası gibi tüm alüminyum hurdası çeşitleri için bizi arayabilirsiniz. Alüminyum hurdalarınız için Derince alüminyum alan hurdacı firmamızı arayabilirsiniz. Demirkıran Metal hurdacı firmamız tarafından tüm alüminyum hurdası çeşitleri satın alınmaktadır. Firmamızla irtibat kurarak alüminyum hurdalarınızı en yüksek değerden değerlendirebilirsiniz. Derince hurda firmamız tarafından her adresten alüminyum hurdası alımı yapılır. Alüminyum levha hurdası, jant hurdası, alüminyum talaş hurdası, profil hurdası, alüminyum petek hurdası, kazan hurdası, akü hurdası vs. için alüminyum hurdası alan firmamızı arayabilirsiniz. Alüminyum hurdası fiyatları hakkında bilgi almak için de yine hurdacı firmamızı arayabilirsiniz.

Hemen Arayın
WhatsApp